Odbojka iz bloka - Ada Ciganlija 2016


  • Trojka iz bloka - Čačak 2016

    53

    У суботу 18. јуна, тачно у 18 часова, свечаним извођењем химне Републике Србије у интерпретацији Ђорђа Симовића отворен је први турнир Тројка из блока у Чачку! 105 такмичара је својим пријавама скупило 27.640 динара, а осам поносних спонзора и један донатор подржали су турнир са 100.500 динара! На овај начин Чачак се придружио мисији Тројке из блока са 128.140 динара за помоћ социјално угроженим вишедетним породицама! Најмлађи за најмлађе, најстарији за најмлађе, професионалци и аматери за најмлађе, цео Чачак је показао да је вредело чекати на савршену организацију првог турнира у срцу западне Србије! Три генерације кошаркаша извеле су прво свечано убацивање тројки – Радмило Мишовић, Марко Мариновић и Алекса Аврамовић, а затим се турнир уз пуно смеха, песме и доброг расположења наставио пред препуним трибинима на теренима КК Железничар.

  • Vaskršnja akcija u Krajini 2016 Dalmacija - Srbi za Srbe

    6:13

    Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су, у склопу велике Васкршње акције, укупно седамнаест породица на подручју Далмације. Том приликом испоручена је помоћ за четрнаест породица, док је за преостале три породице испорука помоћи у припреми. Такође посећено је и удружење „Жене косовске долине“, са којим је остварена конкретна сарадња у претходном периоду, а које смо помогли и овом приликом. Укупна вредност испоручене помоћи износи 14.800 €, а укупна вредност планиране помоћи износи око 20.000 €.

    Преглед испоручене помоћи:

    - Тестера за сечење метала
    - Половна балирка за сено
    - Три кревета са душецима, ормани и дечији радни столови
    - Шпорет/котао за централно грејање целе куће
    - Комбиновани фрижидер
    - Две нове прикључне тракторске фрезе
    - Половни трактор
    - Овце тринаест комада
    - Једна крава
    - Један бик
    - Грађевински материјал за санацију крова и услуга мајстора
    - Грађевински материјал за изградњу свињца
    - Грађевински материјал за санацију влаге у кући
    - Грађевински материјал за обнову школе у Риђану

  • Obrana od smeča - Olimpik

    2:29

  • Trojka iz bloka - Smederevska Palanka 2016

    55

    У суботу, 11. јуна по први пут је одржан спортско-хуманитарни пројекат Тројка из блока у Смедеревској Паланци. На турниру се за шутирање тројки пријавило преко 80 такмичара, а скупљено је 81.447 динара! Турнир је почео да живи месец дана пре свечаног отварања – прво га је најавио концерт КУД-а Абрашевић на коме је од продаје улазнице скупљено 23.500 динара, а затим су хумани рокери из паланачких бендова Командоси и Некудим са обреновачким бендом У змајевом гнезду на хуманитарном рок концерту скупили 18.910 динара! Поред овако сјајне музичке најаве, чак четири поносна спонзора подржала су турнир са по 7.000 динара – Срђан колор, Рудник Д.О.О, Примашпед и ДМИНВЕСТ – укупо 28.000 динара! Од шутирања тројки прикупљено је 11.037 динара! Снага уједињене Паланке усмерена је на помоћ социјално угроженој породици из овог питомог краја, а о свим детаљима ћемо вас обавештавати на сајту Тројка из блока. У Смедеревској Паланци недавно смо помагали осмочланој породици Тодоровић из села Водице, а најмлађи Тодоровићи били су наши специјални гости на првом турниру у Паланци!

    Извештај:

  • Ludi komentator - Vojislav Mandić

    8:39

    Ovog čoveka treba da zaposle na RTS-u kao komentatora...makar malo da se smeju ljudi

  • Kineska odbojka

    2:03

  • OK PREVALJE- MINI ODBOJKA- TURNIR 2014

    12:14

    Turnir ekip Formis, Calcit in OK Prevalje za vstop v
    državno polfinale.

  • Trojka iz bloka Kalemegdan 2014

    3:22

    извештај:


    facebook.com/trojkaizbloka
    facebook.com/srbizasrbe

    srbizasrbe.org
    trojkaizbloka.org

    музика: ТХЦФ играј и победи
    У склопу великог хуманитарног пројекта “Тројка из блока”,који за циљ има помоћ поплављеним домаћинствима широм Србије и Републике Српске, Хуманитарна организација ”Срби за Србе” организовала је у недељу 24. aвгуста на кошаркашким теренима КК Партизан на Калемгдану ову популарну спортско-хуманитарну манифестацију. Победник у брзом шутирању тројки је Никола Шулески са укупно 14 погодака у финалу, друго место заузео је млади Јован Грајић са 13 погодака, а треће место припало је Николи Филиповићу са 10 постигнутих кошева у финалној серији.

    урнирн ”Тројка из блока” су својим присуством подржале и бројне познате личности из света спорта, музике, филма и културе. У току самог турнира наступили су и познати реп музичари Бошко Ћирковић Шкабо из групе Београдски Синдикат, затим реп групе ТХЦ ла Фамилија и Сик Тач, репери Анкл Џо и Сицк Приме Бит Бокс, а поред њих турнир су својим учешћем обогатили и баскет фристајлер Немања Блажић Трики, спортисти ММА клуба Цар Душан Силни и плесна група Fly са сјајним играчицама. Међу гостима турнира били су и кошаркаши Партизана Ђорђе Гагић и Михајло Андрић, Никола Хаџи Николић из групе 357, Рамирез из групе Феуд, Горан Шобић Сирано, манекенка Ивана Кораб, као и бројни представници медија. Такође, турнир је био уживо преношен путем интернета од стране компаније Спорт Уживо које је пратило преко 5.000 људи на мрежи.

    Захваљујћи бројним учесницима турнира, спонзорима, пријатељима из фирми Аги Паста, Ице Штајн и Баштица 1, али и гостима који су куповином сувенира помогли прикупљање средстава за помоћ поплављеним домаћинствима у Србији, на турниру ”Тројка из Блока” прикупљено је укупно 139.520 динара.

    “Тројка из блока” је идејни хуманитарни пројекат, покренут 2012. године у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије и потпредседником Дејаном Томашевићем. “Тројка из блока” се спроводи кроз спортску манифестацију брзом шутарања тројкиширом Србије, који за циљ има окупљање младих људи, познатих личности из света спорта, културе и музике, као и велики број спонзора и добротвора који ће финансијски подржати реализацију циљева.

    Спортско-хуманитарни турнир ”Тројка из блока” одржаће се до краја године још у Суботици, а поред Србије планирано је да се турнир одржи у немачком Нирнбергу и далеком Сиднеју у Аустралији, захваљујући пожртвовању бројне српске дијаспоре у овим градовима.

  • Trojka iz bloka - Blok 23 2015

    2:12

  • desc

    Odbojkasi u akciji - usporena odbojka

    3:25

    Jedno vece odbojke u Svetoliku. Ostalo mozete pogledati na odbojkasi.com

  • Deveto Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku - Muskarci finale

    20:01

    Deveto Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku - Vip Beach Mastersa 2016. Ada Ciganlija, Beograd

  • Smesni trenuci u u odbojci

    3:05

    NAUCI KAKO SE ZARADJUJE PREKO INTERNETA I POCNI DA ZARADJUJES. BESPLATAN INFO NA:

  • desc

    Mini odbojka turnir u Šempeteru

    9:32

  • desc

    OK PREVALJE- mini odbojka

    6:39

    Mini turnir na Prevaljah

  • Najbolji poen u istoriji odbojke

    34

    Zvanični kanal sajta

  • Sta je Odbojka? Pravila i Saveti- Kako se Igra

    3:32

    Sta je Odbojka? Pravila i Saveti- Kako se Igra

  • Vježba kretanja u bloku i izvođenje bloka

    59

    Prof. Tomica Rešetar uvježbava blok Amazonke iz Olimpika u dvorani u Trnskom.

  • Odbojka: Pripreme OK Odbojka 013 na Čardaku

    13:42

    Od 22.-29.avgusta 2016.godine mlađe kategorije OK Odbojka 013 boravile su na Čardaku, gde su se pripremale za početak nove takmičarske sezone.

  • Mini odbojka: OK OLIMPIK - OK FORESTA 2. Set

    7:53

  • Odbojka Servis

    2:48

  • Pioniri smec

    1:18

    Pioniri smec (OK Knez Lazar Krusevac)

  • Odbojka - Pionirke Prvenstvo Srbije

    9:11

  • Mini odbojka - trening koraci za smeč s tenis lopticom

    2:19

  • Pomoć porodici Topalović iz Šapca - Srbi za Srbe

    2:10

    Хуманитарна организација Срби за Србе успешно је завршила акцију помоћи породици Топаловић из Шапца. Велику друштвену кампању је покренула Фондација Хумано срце Шапца, када је четворо малих Топаловића остало без мајке, и када су са оцем Владаном остали сами у селу Липолист, у неусловној кући и без основних услова за живот. Велики бол који је живот нанео овим малишанима, не може бити ублажен никада, бол за мајком је превелики, али време тече и све лечи. Много људи из целог света није остало равнодушно према судбини Вукашина (13), Вељка (10), Виктора (8) и Викторије (6) и помоћ је почела да стиже са свих страна. Врло брзо је скупљена велика помоћ, а од Хуманитарнa организацијa Срби за Србе помогла је Топаловиће у виду грађевинског материјала и мајсторских радова у укупној вредности од 675.222 динара за потребе доградње и реновирања породичне куће.

    Значајна средства обезбеђена су за прекопотребне грађевинске радове који ће упристојити кућу у којој живе Топаловићи. Од новца донатора организације Срби за Србе купљен је грађевински материјал и плаћен један мањи део мајсторских радова, док је Фондација Хумано срце Шапца обезбедила остатак средстава за други део грађевинског материјала и трошкове мајстора који су радове извели.

  • Seniorke - Olimpik - vježba za blok 20

    1:47

  • Upijaci - Ivan Djurovic Djura

    28

    Upijaci - Ivan Djurovic Djura(30 godina)
    Ivan Djurovic Djura, dugogodisnji trener i osnivac OK Knez Lazar Krusevac

  • Prvi ples mladenaca - Dragana i Miloš, 14.05.2016. restoran Stadion

    3:20

  • Trojka iz bloka- blok 23 - Novi Beograd 2016

    2:49

  • Mali srednji bloker

    1:24

    Sto mi niste ranije rekli da je roba u odbojci ovako jeftina.
    OK Libero Bijeljina,br 19,srednji bloker,2000.godiste,204cm,raspon ruku 210cm,hehe

  • Škola odbojke

    1:48

    Sve je više devojčica koje žele da nauče nešto o odbojkaškim pravilima.Naša ekipa posetila je školu odbojke odbojkaškog kluba Subotice.I ako je u njihovom uzrastu ovo samo igra, uverili smo se i mi sami koliko su ove devojke vešte kada je u pitanju u ova sportska grana.I ako nemaju takmičarskih obaveza, ovo je lepa slika kako možete provesti veče na jedan drugačiji pre svegasportski način.Buduće odbojkašice redovno ispunjavaju svoje obaveze i sa nestrpljenjem očekuju svaki naredni trening.Prve odbojkaške korake u ovoj istoj sali počele su devojke koje su sada uspešne kako u svojim klubovima, tako i u reprezntaciji Srbije.Želimo o ovim devojčicama da se dugo bave ovim sportom, i da jednoga dana budu one ponos subotičke odbojke

  • Pravila igranja odbojke in tehnike

    19:09

    V tokratnem prispevku boste spoznali pravila odbojke, se seznanili z glavnimi elementi tega moštvenega športa in se naučili različnih tehnik igre. Vabljeni k ogledu!

  • KONTRA UPIJAC

    16

  • Odbojka , Gimnazija Borislav Petrov- Braca 2013 god

    3:03

    Skolsko Takmicenje,odbojka, Novembar 2013 god,devojke

  • odbojka- blok in sprejem udarca

    4:55

  • OK Olimpik - trening taktike rus

    1:16

  • Pansport takmičenje u Izdrzaju, Ada Ciganlija, 24.7.2016.

    1:47

    U Pansportovoj organizaciji održano je još jedno takmičenje u izdržaju! Ovog puta su izdržljivost dokazivali Beograđani i svi oni koji su tokom tih vrelih dana posetili Adu Ciganliju. Kao i na svim Pansport druzenjima, i ovde je vladala prijateljska atmosfera, ali ni takmičarskog duha nije manjkalo!

  • desc

    SRBIJA - Usa odbojka zadnji poen Tijane

    18

  • desc

    The Best Tijana Boskovic by Jorge filho

    3:26

    Nationality Serbia
    Born March 8, 1997 (age 18)
    Trebinje, Bosnia and Herzegovina
    Hometown Bileća, Bosnia and Herzegovina
    Height 1.93 m (6 ft 4 in)
    Weight 82 kg (181 lb)
    Spike 315 cm (124 in)
    Block 307 cm (121 in)
    Position Opposite spiker
    Current club Eczacıbaşı VitrA
    Number 18

    Música : Asario - Patros

  • desc

    Trening odbojkašica Partizana

    2:38

    POGLEDAJTE PRVI najvažnije sportske priloge sa domaćih i međunarodnih takmičenja.
    |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
    Zabranjeno je svako kopiranje i neovlašćeno objavljivanje video materijala bez odobrenja Agencije Sportnetwork.

  • Škola odbojke

    5:26

    Po prvi put u Knjaževcu, od 5. septembra, startovala je sa radom škola odbojke Odbojkaškog kluba Knjaževac. Cilj škole odbojke je da putem organizovanog trenažnog procesa doprinese vaspitanju dece, njihovom pravilnom intelektualnom i fizičkom razvoju, kao i razvoju njihovih specifičnih individualnih sposobnosti potrebnih za stvaranje kvalitetnih odbojkaša. Trenira se u dve grupe, dečaci i devojčice od prvog do četvrtog razreda i od petog do osmog razreda osnovnih škola. Svi zainteresovani mogu da se upišu u školu od ponedeljka do petka od 18,00 časova u fiskulturnoj sali Knjaževačke gimnazije, putem veb sajta, fejsbuk stranice ili kontaktom trenera Saše Mitića na telefon 061/271-2765.

  • Trening Zenska odbojka

    53

  • Odbojka - Lekcije za pocetnike

    4:12

    Odbojka - Lekcije za pocetnike (Mila-Una ft Andjela)

  • Kako blokirati protivnickog igraca u odbojci

    12

    Blok.

  • ODBOJKA OK KOSOVSKA MITROVICA OK VOJVODINA

    1:51

  • MOJ DAR ODBOJKA

    15:40

  • ODBOJKA ZOK VALJEVO - OK IMLEK

    1:31:24

    ODBOJKA ZOK VALJEVO - OK IMLEK

  • ludi kic i njegov upijac

    17

    upijac u skoli,tj. na hodniku....i brisanje poda.......

  • Belgrades Sea - Ada Ciganlija

    10:02

Share Playlist





Advertisements